Iratkozzon fel!

12 Revay Hotel

Megközelítés

Megközelítés

A 2015-ben újonnan épült 12 Revay Hotel Budapest központjában helyezkedik el szinte karnyújtásnyira az Operától és a Bazilikától.

Autóval legegyszerűbben a Bajcsy-Zsilinszky útról nyílik lehetőség a Révay utcára fordulni. Parkolásra a környékbeli parkolóházakban tudunk lehetőséget biztosítani

Tömegközlekedéssel legkönnyebben a Deák Ferenc tér felől közelíthető meg a hotel. Induljon el a Bazilika irányába, ahol a Bajcsy-Zsilinszky úton Az Andrássy út utáni következő kereszteződésnél jobb oldalon helyezkedik el a Révay utca, amelyen a szálloda megközelítőleg 70 méterre az utca bal oldalán található.

  • Vonattal érkező vendégeink részére:

Nyugati pályaudvarról: M3-as metró vonalon a Kőbánya Kispest felé tartó metrószerelvényre felszállva utazzon Deák Ferenc tér megállóig. Gyalogosan induljon el a Bazilika irányába, ahol a Bajcsy-Zsilinszky úton az Andrássy út utáni következő kereszteződésnél jobb oldalon helyezkedik el a Révay utca, amelyen a szálloda megközelítőleg 70 méterre az utca bal oldalán található.

Déli pályaudvarról: Szálljon fel az M2-es metróra, amellyel utazzon a Deák Ferenc térig. Gyalogosan induljon el a Bazilika irányába, ahol a Bajcsy-Zsilinszky úton az Andrássy út utáni következő kereszteződésnél jobb oldalon helyezkedik el a Révay utca, amelyen a szálloda megközelítőleg 70 méterre az utca bal oldalán található.

Keleti pályaudvarról: Szálljon fel az M2-es metróra és válassza a Déli pályaudvar felé közlekedő vonalat. Utazzon el a Dák Ferenc térig, majd gyalogosan induljon el a Bazilika irányába, ahol a Bajcsy-Zsilinszky úton Az Andrássy út utáni következő kereszteződésnél jobb oldalon helyezkedik el a Révay utca, amelyen a szálloda megközelítőleg 70 méterre az utca bal oldalán található.

  • Autóval érkező vendégeink részére: 

Budáról közelítve hajtson át a Lánchídon a pesti oldalra. Haladjon a József Attila úton az Erzsébet térig, ahol balra kanyarodva térjen rá a Bajcsy-Zsilinszky útra. Az Andrássy út utáni következő kereszteződésnél forduljon jobbra a Révay utcára, amelyen a szálloda megközelítőleg 70 méterre az utca bal oldalán helyezkedik el.

Északi irányból közelítve hajtson a Bajcsy Zsilinszky úton délre A Deák Ferenc tér felé. A Bazilikával szemben forduljon rá a Révay közre, ahonnan a Révay utcára kanyarodva a szálloda megközelítőleg 70 méterre az utca bal oldalán helyezkedik el.

Kelet felől érkezve az Andrássy Úton az Erzsébet tér előtt forduljon jobbra majd ismét jobbra Révay utcára, amelyen a szálloda megközelítőleg 70 méterre az utca bal oldalán helyezkedik el.

Déli irányból érkezve a Múzeum körút – Károly körút – Bajcsy-Zsilinszky úton haladva az Andrássy út utáni következő kereszteződésnél forduljon jobbra a Révay utcára, amelyen a szálloda megközelítőleg 70 méterre az utca bal oldalán helyezkedik el.

  • Repülővel érkező vendégeink részére:

A 200E vagy a 93-as jelzésű autóbusszal utazzon Kőbánya Kispest állomásig, majd szálljon át a 3-as metróra. Utazzon el a Dák Ferenc térig, majd gyalogosan induljon el a Bazilika irányába, ahol a Bajcsy-Zsilinszky úton Az Andrássy út utáni következő kereszteződésnél jobb oldalon helyezkedik el a Révay utca, amelyen a szálloda megközelítőleg 70 méterre az utca bal oldalán található.